Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Festivalul Internaţional de Scurtmetraj Timishort, 2012

400 de filme, la întrecere pentru trofeele Timishort 2012!


aprilie 2012
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Timishort sună din nou adunarea pentru cele mai bune filme de scurtmetraj din întreaga lume. Ajuns la ediţia a patra, unul din cele mai importante festivaluri de scurtmetraje din România pune la cale o serie de proiecţii şi evenimente cinematografice pentru perioada 3-6 mai 2012. Timp de 4 zile, Timişoara va deveni o mică Mecca pentru cinefili, regizori, producători şi amatori de evenimente culturale de calitate. 

Din peste 400 de filme înscrise, cele mai bune se vor întrece în trei secţiuni ale festivalului: Competiţia Naţională, Competiţia Internaţională şi Videorama (dedicată filmelor experimentale). "Timishort reuneşte avangarda tinerilor regizori din întreaga lume", explică Andrei Rus, selecţionerul din acest an al festivalului şi redactor-coordonator al revistei Film Menu.

La fel ca în anii precedenţi, Timishort oferă nu numai proiecţii de scurtmetraje alese pe sprânceană, în spaţii precum Cinema Timiş şi Club Setup, ci şi câte un party în fiecare seară, unde invitaţii vor putea socializa cu oamenii de film prezenţi la festival. Organizat de Asociaţia Română a Filmului Independent (ARFI), Timishort invită publicul să cunoască cele mai proaspete producţii din cinematografia internaţională.

Cei ce doresc să vadă culisele unui festival internaţional de film aflat la a patra ediţie şi să participe activ la organizarea celui mai important eveniment cinematografic al anului la Timişoara, sunt bineveniţi în echipa de voluntari Timishort. O echipă mică, dar voinică, în care e mereu un loc pentru o persoană activă, spontană, pasionată de film şi de organizarea de evenimente. Doritorii sunt aşteptaţi cu un e-mail la adresa: [email protected]


Mai multe detalii pe: www.timishort.ro
Persoană de contact: Adina Baya / [email protected] Toate articolele despre Festivalul Internaţional de Scurtmetraj Timishort, 2012


0 comentarii

Click pentru a mări imaginea


Resurse

 Alte articole de Comunicat de presă


Alte articole

 Videorama, Timishort, 2012 - Pixeli, fragmentări şi ritm, Edith Lazar
 Timishort 2012, premii, Lucian Maier
 Competiţia inter/naţională (III) - Timishort 2012, Lucian Maier
 Competiţia inter/naţională (II) - Timishort 2012, Lucian Maier
 Competiţie internaţională (I) - Timishort 2012, Lucian Maier
 Toate articolele despre Festivalul Internaţional de Scurtmetraj Timishort, 2012


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer