aprilie 2012
Killing Time
Doi asasini plătiţi îşi aşteaptă viitoarea victimă într-un apartament gol. Orele se scurg. Tensiunea creşte. Glumiţele nevinovate se transformă în împunsături ironice. Insultele devin ameninţări. Va curge sânge.

După şapte ani de pauză în regia de lungmetraj, Florin Piersic Jr. a trecut din nou în spatele camerei de filmat pentru Killing Time, o comedie extrem de neagră despre doi ucigaşi cu simbrie care au viziuni teribil de diferite asupra vieţii. Şi a morţii. Filmările au avut loc în toamna lui 2011, în Bucureşti, iar post-producţia va continua până la sfârşitul lunii aprilie 2012.

 
Alături de Florin Piersic Jr., din distribuţie mai fac parte Cristian Ioan Gutău, Daniel Popa, Olimpia Melinte şi Florin Zamfirescu. Scenariul îi aparţine lui Florin Piersic Jr., imaginea e semnată Cristian Stan, iar muzica originală a fost compusă de Karl Ritter. "Killing Time pleacă de la un clişeu simplu, de la o situaţie deja folosită într-o mie de alte filme. Tocmai de-asta, în primele secvenţe, nici măcar nu evită parodierea unor filme-cult ale genului noir. Dar filmul vrea de fapt să ajungă într-o zonă mai puţin explorată, spunând într-un alt fel o poveste despre viaţă şi moarte." spune regizorul.
 
Killing Time este o producţie independentă realizată în parteneriat de Andrei Creţulescu (Kinosseur Productions - www.kinosseur.ro) şi Dan Burlac (Elefant Film - www.elefantfilms.ch), cu sprijinul Zenith Media şi cu participarea HBO Romania. Post-producţia video este realizată la Digital Cube iar sunetul este mixat la Chainsaw Europe. Filmul va fi lansat în cinematografele din România în toamna lui 2012.

Regia: Florin Piersic Jr. Cu: Cristian Ioan Gutău, Florin Piersic Jr., Florin Zamfirescu, Olimpia Melinte, Daniel Popa

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus