noiembrie 2012
Articole diverse
Dragă Spectatorule,

Începând cu această săptămână să te uiţi mai des în sus. O sa mă vezi acolo!

Uite ce motiv de bucurie am - intru în reţeaua digital cu Spectacular - adică o să vezi anunţuri despre evenimentele pe care le organizez, informaţii depre spectacolele pe care le prezint, o să fie chiar şi fotografii cu mine, pe plasmele de la metrou, în aeroport, în restaurante sau în universităţi.

Cum te împaci cu vremea asta? M-am gândit la tine când a început să se răcească afară. Mie parcă nu mi-e a crede că vine iarna, deşi e jumatatea lui noiembrie deja. Dar dacă tot vine, hai înăuntru, la căldură, în sala de spectacol de la WASP, miercuri şi sâmbătă.
 
Ţi-am mai povestit despre Miercurea lejeră. Pe numele său întreg Miercurea lejeră - idei afirmate performativ, conceptul Mariei Baroncea şi al lui Eduard Gabia este de a oferi un spaţiu unde ideile, de orice fel, în orice formă, se materializează. Mai exact Miercurea lejeră propune un tip de spectacol în timp real, în care orice elaborare sau prestabilire este exclusă. Participanţii vin cu laboratorul lor de preocupări şi demersuri intime şi îl expun în faţa celor dispuşi să participe la afirmaţii şi interogaţii libere, lipsite de constrângerile şi stresul unui spectacol lucrat pentru a avea premiera într-o anumită seară. Prezenţa performerilor şi prezentul lor nemediat devine materialul lejer al fiecărei zile de miercuri.

Miercurea lejeră - idei afirmate performativ se întamplă evident miercuri, 14 noiembrie 2012, de la ora 19.00, la WASP. Vino pentru atmosfera relaxată şi pentru ideile faine pe care le vei descoperi!

Sâmbătă, 17 noiembrie 2012, de la ora 19.00 prezint la WASP (anti) aging, de şi cu Mihaela Dancs şi Mădălina Dan. Imi place textul Mihaelei Michailov din ArtAct Magazine despre acest spectacol «(anti) aging este un spectacol tonic şi tandru despre o vârstă în care mocneşte amintirea unor impulsuri şi senzaţii tari. Este o hartă afectivă a viitorului, aşa cum apare el proiectat în voci prezente. E un manifest emoţional al celor-ce-vom-fi, ca şi cum am avea în mâna o fotografie din noi la diferite vârste. »
«(anti) aging» este un spectacol în prezent pentru viitor şi a fost creat din dorinţa de a fi reluat în 2041, la 30 de ani de la premieră.
Tu ce ţi-ai lăsa moştenire pentru peste 30 de ani? Mădălina Dan şi Mihaela Dancs îşi lasă un spectacol.

Să-ţi mai reamintesc că:
  • pun biletele în vânzare cu o oră înainte de începerea spectacolului, la WASP
  • pentru (anti) aging preţul unui bilet este de 10 lei, la Miercurea lejeră intrarea este liberă
  • WASP se afla pe Str. Ion Minulescu nr.67-93, în zona Timpuri Noi, Fabrica Flaros
  • rezervări poţi face la adresa [email protected]
  • poţi vizita pentru alte informaţii site-ul www.cndb.ro

Partenerii media pe care mă bazez pe termen lung sunt Modernism.ro, RFI, Liternet, Onlinegallery.ro, Metropotam.ro, WebPr.ro, HipMag.ro, ArtClue, Neaparat.ro, Tataia, 24 FUN, Port.ro.
 
O săptămână plină de idei frumoase iţi urez !
Centrul Naţional al Dansului Bucureşti (CNDB pentru tine)

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus