Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Articole diverse

Teatrul În Culise-n casă nouă, pe Hristo Botev 25


august 2014
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
În Culise doreşte să vă anunţe că povestea nu s-a terminat, ci continuă pe Hristo Botev nr. 25. Nu se stă deloc degeaba - meşterii reamenajează şi transformă casa într-un loc conform cu fanteziile noastre, iar artiştii pregătesc spectacole noi pentru că se anunţă o inaugurare cu mare fast.

În curând vei descoperi un În Culise metamorfozat şi evoluat din toate punctele de vedere - un spaţiu ofertant şi aproape de centru, confortabil, lejer, artsy şi underground în acelaşi timp. Ne continuăm misiunea şi vă promitem că aici veţi găsi spectacole unice, neconvenţionale şi actuale, dar şi muzică live, petreceri de pomină, seri de karaoke sau evenimente private exact aşa cum ţi le-ai imaginat. Dimineţile şi serile ni le vom petrece pe terasă sau în pub şi avem şi o surpriză foarte plăcută pentru gurmanzi - în noul spaţiu ne vom bucura împreună de preparate culinare savuroase pentru că ştim şi noi cât de importante sunt mesele alături de prieteni.

Nu uita - ne vedem foarte curând pe Bd. Hristo Botev nr. 25 la petrecerea de inaugurare. Vom avea grijă să te anunţăm din timp, dar urmăreşte-ne pe facebook (http://facebook.com/inculise) să vezi cum evoluează lucrările! 
 Toate articolele despre Articole diverse


0 comentarii

Spacer Spacer