august 2014
Aţi revenit din vacanţă şi căutaţi metode plăcute de a petrece timpul liber la Bucureşti? V-aţi promis mereu că veţi asculta Ceaikovski, Beethoven sau Enescu, dar aţi amânat din lipsă de timp? Sunteţi un mare iubitor de muzică şi aşteptaţi cu nerăbdare deschiderea stagiunilor bucureştene? Pentru toate acestea şi multe alte motive, vă aşteptăm în noua stagiune (2014-2015) de la Sala Radio!
 
Partituri celebre, de la Rapsodia română nr. 1 a lui Enescu la Simfonia a III-a - Eroica, semnată de Beethoven, dar şi lucrări de valoare mai rar interpretate în România, concerte de muzică clasică, dar şi de jazz, tango etc., mari muzicieni români ca Tiberiu Soare, Horia Mihail, Gabriel Croitoru, Alexandru Tomescu, Răzvan Suma, Dana Borşan ş.a., dar şi invitaţi de marcă din străinătate, toate acestea se vor regăsi în noua stagiune a Orchestrelor şi Corurilor Radio România. Importante nume ale muzicii româneşti care au devenit vedete peste hotare sunt invitate la Sala Radio pentru a dărui publicului evenimente speciale: Viorica Cortez, Leontina Văduva, Teodora Gheorghiu, Roxana Constantinescu, Cristian Măcelaru ş.a. Nu pierdeţi de asemenea recitalurile si concertele extraordinare din cadrul turneelor naţionale Vioara lui Enescu, Duelul Viorilor, Cele trei dive, Vă place tango?, evenimente devenite deja tradiţionale pentru publicul din întreaga ţară care asistă anual la momente muzicale de cel mai înalt nivel artistic.


Şi pentru a fi siguri că nu pierdeţi cele mai importante evenimente muzicale ale toamnei, vă propunem noile abonamente pentru perioada toamnă - iarnă 2014 a stagiunii Orchestrelor şi Corurilor Radio România.

Vă aşteptăm aşadar din 25 august 2014 la casa de bilete din strada General Berthelot 60-64 pentru a vă asigura locurile cele mai bune la concertele şi recitalurile din perioada septembrie-decembrie 2014. Pentru detalii puteţi contacta casa de bilete la telefon: 021-303.14.28 sau 021-314.68.00.
 
Programul este :
- de luni până vineri, între orele 9.00-18.00 ;
- în zilele de concert/spectacol din timpul săptămânii : 09:00-20:00 ;
- în zilele de concert/spectacol din weekend : 09:00-12:00 şi 15:00-20:00 (casa este închisă sâmbătă şi duminică în zilele fără concert).

Abonamentele sunt valabile la toate concertele şi recitalurile din stagiunea Orchestrelor şi Corurilor Radio.


Preţurile la abonamente sunt (perioada septembrie-decembrie 2014):
 
Abonamente de acces:
- categoria I - 390 lei
- categoria a II-a - 312 lei
- categoria a III-a - 234 lei
 
- Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenţi)
- categoria I redus - 234 lei
- categoria a II-a redus - 188 lei
 
Abonamentele de acces cu preţ întreg sunt disponibile şi www.bilete.ro, în oficiile Poştei Romane, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în Magazinele Germanos. Cele cu preţ redus se pot achiziţiona numai de la casa de bilete a Sălii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie şi a cărţii de identitate. 
 
Pentru alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio vă rugăm să consultaţi site-ul www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.  

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus