septembrie 2014
Festivalul Internaţional de Film Comedy Cluj, 2014
Înaintea deschiderii oficiale de la Cluj, echipa Comedy va antrena publicul capitalei pentru cel mai important eveniment cinematografic al toamnei din Transilvania. Bucureştenii vor servi o porţie serioasă de bună dispoziţie şi amuzament. Duminică, 28 septembrie 2014, de la ora 22:00, spectatorii vor putea urmări din palmaresul festivalului lungmetrajul Paulette - distins în 2013 cu "Premiul pentru Cel mai Bun Film". Semnat de regizorul francez Jérôme Enrico, producţia spune povestea unei femei care trăieşte singură în suburbiile Parisului, dintr-o pensie foarte mică. Lucrurile se schimbă însă când începe să vândă droguri. 


Programul Warm Up din Club Control va fi completat de o prezentare a celei de-a VI-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film Comedy Cluj.  În deschiderea serii, echipa Comedy Cluj va dezvălui parte din surprizele, programele şi evenimentele speciale care vor oferi un plus de savoare şi bună dispoziţie publicului clujean şi nu numai, dar şi invitaţilor aşteptaţi la Comedy

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.
Festivalul Internaţional de Film Comedy Cluj 2014 este organizat de Fundaţia Europeană pentru Cultură Urbană.
Canalele oficiale ale festivalului: www.comedycluj.ro // https://www.facebook.com/FestivalulComedyCluj


0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus