Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Articole diverse

Teatrul Ion Creangă vă invită să puneţi teatrul pe ghetuţe


decembrie 2014
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Anul acesta, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Teatrul Ion Creangă lansează campania Teatru în ghetuţe - o invitaţie adresată tuturor copiilor, părinţilor şi bunicilor care vor să se alăture echipei de ucenici şi spiriduşi a Moşului şi să îl ajute pe acesta să împartă cadouri şi bucurii.
 
Astfel, în perioada 4-6 decembrie 2014, sunteţi aşteptaţi pe Esplanada Teatrului Ion Creangă, în Piaţa Amzei, nr. 13, cu pantofiori, ghetuţe sau cizmuliţe care au rămas mici, pentru a le oferi unor copii care au mare nevoie de ele. Donaţiile vor fi strânse pe întreaga durată a campaniei, între orele 10:00 - 20:00, şi însemnate pe lista Moşului, pentru a fi dăruite în preajma Crăciunului unor copii şi tineri din comunităţi defavorizate.
 
Toţi spiriduşii care vor dărui ghetuţe vor fi răsplătiţi pentru ajutorul lor cu o medalie din partea Teatrului Ion Creangă, precum şi cu multe cadouri, pregătite cu grijă de Moş Nicolae.
 
Campania "Teatru în ghetuţe" se desfăşoară în perioada 4-6 decembrie 2014, cu sprijinul Egmont România, GM Grup Distribution şi Zozole, şi marchează începutul unui program special de sărbători la Teatrul Ion Creangă. Luna decembrie stă, aşadar, sub semnul cadourilor şi surprizelor, care vor include o nouă producţie adresată micuţilor cu vârsta cuprinsă între 0 şi 3 ani, mai multe reprezentaţii programate în weekend, dar şi un eveniment cu totul special - întâlnirea cu un... adevărat personaj de poveste - Moş Crăciun.  Toate articolele despre Articole diverse


0 comentarii

Spacer Spacer