iunie 2015
Festivalul de teatru Undercloud, 2015
Festivalul Independent de Teatru Undercloud a devenit din 2015 un festival internaţional.
 
Selecţioneri, producători sau chiar directori de teatre din străinătate sunt prezenţi la fiecare ediţie pentru antamarea unor viitoare proiecte de colaborare în spaţiul european. Undercloud a primit pentru valorile pe care le cultivă eticheta de festival european - EFFE 2015-2016 - în cadrul programului pilot: Europe for Festivals. Festivals for Europe

Undercloud anunţă calendarul înscrierilor pentru spectacolele independente care doresc să participe la secţiunea competitivă a ediţiei 2015.
 17 - 30 iunie 2015: înscrierea trupelor

 1 - 30  iulie 2015: perioada de selecţie

Trupele sau spectacolele de teatru independent din Bucureşti, care doresc să participe la Undercloud 2015, secţiunea "Concurs", sunt invitate să se înscrie, pentru etapa de selecţie, printr-un e-mail la: [email protected]

Mailul de înscriere trebuie să conţină: o prezentare completă a spectacolului, o prezentare a trupei, o înregistrare a spectacolului (se acceptă link către YouTube, Vimeo sau înregistrarea spectacolului pe DVD, depusă la sediul Undercloud din Intrarea Erou Ion Călin, nr. 4, sector 2, Bucureşti, între orele 11:00 - 17:00).
 
Dacă spectacolul se joacă în Bucureşti, în intervalul 25 iunie - 30 iulie 2015, trupele sunt invitate să anunţe prin e-mail la [email protected], cu cel puţin 5 zile înainte, pentru ca selecţionerii festivalului să poată fi prezenţi. 

În secţiunea "Concurs" se pot înscrie spectacole care se joacă în Bucureşti, începând cu anul 2013.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus