Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Articole diverse

Gugulan Rock, festivalul din Munţii Caransebeşului


august 2015
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
A doua ediţie a festivalului de muzică în aer liber Gugulan Rock din Caransebeş, pe scena căruia au urcat zece formaţii din România şi Bulgaria, foarte bine cotate în rândurile iubitorilor de muzică rock, s-a încheiat recent după trei zile şi trei nopţi de rock în inima munţilor (7 - 9 august), având alături un public venit din toată ţara. Următoarea ediţie va avea loc vara viitoare, în 2016.
 
 Kempes
Platoul Cepelca

Festivalul s-a desfăşurat, la fel ca şi în 2014, pe platoul Cepelca din zona de agrement Teiuş a oraşului Caransebeş, loc ce oferă o panoramă deosebită asupra Caransebeşului şi a zonei înconjurătoare, Ţinutul Gugulanilor.
 
Au urcat pe scenă: KEMPES, BUCOVINA (Iaşi), SEVI (Sofia), INDEFIANCE (Arad), RAZNA (Bucureşti), ARACHNA (Drăgăşani), SONATIC (Timişoara), INVADER (Lupeni), SENS UNIC (Reşita) şi POŞTA MARE (Timişoara).
 
De asemenea, formaţia ANTARES din Caransebeş s-a reunit special, după 11 ani, pentru un concert aniversar în cadrul acestui eveniment. 

Antares, concert aniversar - 11 ani
 
Festivalul s-a încheiat cu un imens foc de tabără.
 
Locaţia desfăşurării festivalului a oferit iubitorilor de drumeţii acces în imediata apropiere a mai multor trasee marcate din zona Teiuş-Corcana, care se continuă cu cele spre Munţii Semenic (Lindenfeld - Garâna) şi Culoarul Timiş - Cerna. Cei care au preferat să îşi aşeze cortul în spaţiul de campare oferit gratuit în perimetrul festivalului au avut la dispoziţie o zonă amenajată pentru mâncare, băuturi reci, duşuri şi toalete. Accesul cu maşina s-a făcut până în imediata apropiere a locaţiei festivalului Gugulan Rock (situată la 25 de minute de centrul oraşului Caransebeş), şi a fost facilitată de indicatoare direcţionale amplasate pe tot parcursul traseului. 
 

Gugulan Rock este organizat de Asociaţia Gugulan Rock, în colaborare cu Primăria Municipiului Caransebeş, alături de Casa de Cultură George Suru.
 
Mai multe informatii şi fotografii despre Gugulan Rock, aici: https://www.facebook.com/gugulanrock.
 Toate articolele despre Articole diverse


0 comentarii

Click pentru a mări imaginea


Resurse

 Alte articole de Comunicat de presă


Alte articole

 Cio-Cio-San, Ikigai şi pustiul unei grădini japoneze - Madama Butterfly, Marius Constantinescu
 Audiţii pentru Orchestra de Tineret a Uniunii Europene (EUYO), la Bucureşti, Comunicat de presă
 Moştenitorii României muzicale: violonista Ioana Cristina Goicea şi pianistul Andrei Banciu la Sala Radio, Comunicat de presă
 Se lansează abonamentele pentru 2019 la Sala Radio Bucureşti, Comunicat de presă
 Turneul internaţional Schubertiada-Dialog peste timp, Comunicat de presă
 Toate articolele despre Articole diverse


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer