Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Articole diverse

Lansarea calendarului 2016 - Leontina Văduva 30

decembrie 2015
Sâmbătă, 19 decembrie 2015, începând cu ora 19:00, la sediul creart - Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti (Piaţa Alexandru Lahovari, nr. 7, Sector 1), va avea loc lansarea calendarului 2016 LEONTINA VĂDUVA 30.

La evenimentul organizat de creart - Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie şi Asociaţia pentru Muzică, Artă şi Cultură, în parteneriat cu Revista Tango - Marea Dragoste, Kaufland România, Floria.ro, Wagner Arte Frumoase şi Poveşti, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmbureşti, Kitarodia, Aurel Vîrlan Photography şi The Cheescake, vor participa: Leontina Văduva (soprană), Claudia Popa (Director creart), Alice Năstase Buciuta (director Revista Tango - Marea Dragoste) şi Mihai Stan (preşedinte Asociaţia pentru Muzică, Artă şi Cultură).

creart - Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti şi Asociaţia pentru Muzică, Artă şi Cultură şi-au dorit ca prin realizarea calendarului 2016 LEONTINA VĂDUVA 30 să marcheze împlinirea a 30 de ani de activitate a celebrei soprane. Evenimentul se înscrie în strategia creart de promovare a marilor artişti români. Calendarul aniversar, ce urmează a fi distribuit cu Revista Tango - Marea Dragoste în luna ianuarie 2016, cuprinde imagini din arhiva personală a sopranei Leontina Văduva, imagini ce prezintă o mică parte din activitatea artistei pe cele mai importante scene ale lumii: Royal Opera House Covent Garden - Londra, Théâtre du Capitole du Toulouse, Teatro alla Scala din Milano, Gran Teatre del Liceu - Barcelona, Opéra Comique de Paris, Opéra National de Bordeaux, Opera Municipal de Marseille, Opéra de Toulon etc. Cu ocazia lansării calendarului, soprana Leontina Văduva, alături de pianista Alina Pavalache, va susţine un minirecital de arii de operă, urmat de o sesiune de autografe.

Participarea la eveniment se face pe bază de invitaţie prin confirmare până la data de 15 decembrie 2015, la tel.: 021 318 38 04 sau e-mail: [email protected].
---
Organizatori: Asociaţia pentru Muzică, Artă şi Cultură şi creart - Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti
În parteneriat cu: Revista Tango - Marea Dragoste
Cu sprijinul: Kaufland România, Floria, Wagner Arte Frumoase şi Poveşti, Aurel Vîrlan Photography, Kitarodia, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmbureşti şi The Cheesecake
Parteneri Media: Radio România Cultural, Radio România Muzical, Radio România Bucureşti FM, Radio România Internaţional, Radio Trinitas, Radio Clasic, Blitz Tv, Revista Tango, Ziarul Metropolis, Liternet, B365.ro, Ceaşca de Cultură, Lirika, Calendar Evenimente, Agenţia de Carte, ArtOut, Artline, PR Wave, 4Arte.ro, Oraşul Meu, În Oraş, Catchy, Autentici, Gazeta de Ştiri, societatesicultura.ro, Enciclopedia Muzicală, Bună Dimineaţa Bucureşti, Societatea Muzicală, România Pozitivă, Zile şi Nopţi, IQool.
Birou Presă - Asociaţia pentru Muzică, Artă şi Cultură
tel. +40 723917995; e-mail: [email protected]; facebook.com

Toate articolele despre Articole diverse

O săptămână la Salzburg - Însemnări din festival, George Andrei
 Opeth contra Dream Theater - Artmania, 2019, Cristian Geambaşu
 Dirijorul Yuri Botnari oferă acces gratuit la CD-ul său cu Simfonia I de Ceaikovski, Comunicat de presă
 Ediţie jubiliară cu numărul XX - Festivalul Internaţional Enescu şi muzica lumii, 2019 la Sinaia, Comunicat de presă
 Moştenitorii României muzicale: pianista Axia Marinescu la Sala Radio, Comunicat de presă
 Toate articolele despre Articole diverse

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.