februarie 2019
Festivalul de Film Documentar One World România, 2019
Între 18 şi 21 martie 2019, Festivalul Internaţional de Documentar şi Drepturile Omului One World Romania va organiza matinee speciale pentru profesori şi elevi. Intrarea este liberă.

Totodată, fiecare proiecţie este însoţită de o discuţie cu un invitat special al festivalului - fie un membru al echipei filmului, precum regizorul sau regizoarea, sau un expert specializat în tematica filmului - care este destinată să încurajeze elevii să acumuleze un bagaj de informaţii noi, să gândească critic despre ceea ce au urmărit şi să îşi exprime deschis punctele de vedere.

Toate proiecţiile vor avea loc la Cinemateca Eforie (strada Eforie nr. 2).

Înscrierile sunt destinate profesorilor cu clase sau grupurilor organizate şi sunt deschise până la data de 11 martie 2019. Elevii care vin singuri sau cu prietenii sunt aşteptaţi doar cu carnetul de note. Profesorii participanţi vor primi o adeverinţă de participare din partea One World Romania la şcoală.

Formularul de înscriere poate fi accesat prin intermediul website-ului scoala.oneworld.ro, secţiunea Noutăţi, sau făcând click aici. Pentru mai multe detalii, ne puteţi contacta pe adresa [email protected], sau la numărul de telefon 0732.429.856.

Patru filme de lungmetraj (Înainte să se întoarcă tata, La nord de soare, Distanţa dintre mine şi mine, Camorra) şi un calup de scurtmetraje Sahia Vintage fac parte din selecţia acestui an. Puteţi consulta lista completă a filmelor, cu sinopsis-ul filmelor şi programul complet al proiecţiilor, făcând click aici.

 

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus