Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Festivalul de Film Documentar One World România, 2019

Preşedintele şi societatea civilă - Klaus Iohannis în dialog cu publicul la One World Romania, 2019

martie 2019
Marţi 19 martie 2019, de la ora 18:00, Festivalul One World Romania organizează un dialog între Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis şi public, la Mezanin / Palatul Universul.

Încercăm să aflăm dacă un om politic mai poate reprezenta societatea civilă. Şi dacă da, cum? Care sunt limitele lui? Dar care sunt avantajele funcţiei? Cum percepeam societatea civilă în anii 90 - ca simpli cetăţeni - şi ce poate face omul politic astăzi, 30 de ani mai târziu, pentru a suda fracturile unei societăţi la fel de dezbinate, dar şi pentru a-i exprima, proteja şi promova interesele?

Dialogul cu publicul va fi moderat de domnul Ovidiu Şimonca. Evenimentul va fi tradus simultan în limba engleză.

Pentru a participa la acest eveniment, vă rugăm să ne trimiteţi un e-mail la adresa [email protected] până vineri, 15 martie 2019, ora 16:00.

E-mail-ul trebuie să conţină numele dumneavoastră complet, numărul de telefon şi cererea de rezervare a unui loc la evenimentul de la Mezanin. Întrucât locurile sunt limitate, fiecare doritor poate rezerva un singur loc. Rezervările vor fi confirmate sau infirmate de către echipa One World Romania, în cursul zilei de luni 18 martie 2019, pe adresa de e-mail de pe care a fost făcută cererea de rezervare. Accesul în locaţie se va face pe baza prezentării unui act de identitate valabil, începând cu ora 17:15.

Pentru reprezentanţii presei, modalitatea de rezervare şi acces este aceeaşi. Menţionăm faptul că înregistrarea video este permisă doar înaintea începerii dialogului şi după eveniment. Pentru imagini oficiale video vă rugăm să ne contactaţi după eveniment pe adresa [email protected].

Toate articolele despre Festivalul de Film Documentar One World România, 2019

5 filme online la final de One World Romania, 2019, Comunicat de presă
 Limbaj - Touch Me Not, Lucian Maier
 Din raiul lui Boris în infernul lui Putin - Putin's Witnesses la One World Romania, 2019, Cristian Caloian
 Pentru responsabilitatea individuală nu există termen de prescripţie - Four Parts of a Folding Screen la One World Romania, 2019, Mihai Brezeanu
 O dublă absenţă - Mallé en son exil la One World Romania, 2019, Diana Cuzic
 Toate articolele despre Festivalul de Film Documentar One World România, 2019

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.