Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Articole diverse

unteatru nu îşi suspendă activitatea - Spectacolele vor putea fi urmărite online, prin intermediul transmisiunilor live


martie 2020
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Spectacolele unteatru programate în următoarea perioadă nu vor fi suspendate. Spectatorii care şi-au cumpărat deja bilete şi iubitorii de teatru din întreaga ţară vor putea urmări spectacolele din luna martie de pe orice dispozitiv, prin intermediul transmisiunilor live. Detaliile tehnice vor fi publicate în următoarele ore pe pagina de Facebook unteatru.

În urma deciziilor oficiale comunicate de Primarul General luni, pe 9 martie, valabile pe teritoriul Municipiului Bucureşti, echipa unteatru a decis să regândească activitatea din luna martie. Deşi nu se numără printre instituţiile culturale administrate de Primăria Generală a Capitalei, unteatru respectă decizia oficialilor şi recomandările Comitetului Naţional de Urgenţă. Avem încredere că măsurile impuse de conducerea administraţiei locale se bazează pe informaţii reale şi nu suntem în măsură să punem la îndoială pericolul identificat de organele abilitate.

Este de datoria noastră să ne protejăm spectatorii, aşa cum suntem datori să îi susţinem în continuare pe artiştii independenţi. unteatru se susţine din şi prin vânzarea de bilete, motiv pentru care este necesar să găsim soluţii pentru a putea continua.

Având în vedere misiunea unteatru, aceea de a oferi artiştilor din lumea teatrului un spaţiu de creaţie liber, dar şi de a îmbogăţi oferta culturală, oferind publicului şansa de a urmări zilnic producţii de calitate, teatrul independent îşi va continua activitatea, fără a pune în pericol siguranţa spectatorilor. Aceştia vor putea cumpăra în continuare bilete la evenimentele unteatru, în baza cărora vor beneficia de acces la transmisiunea live a spectacolului dorit.

unteatru recomandă tuturor spectatorilor care şi-au achiziţionat deja bilete la reprezentaţiile din luna martie să urmărească evoluţia proiectului pe site-ul unteatru şi pe pagina de Facebook pentru mai multe informaţii de ordin tehnic.

Biletele care asigură acces la transmisiunile live sunt disponibile pe www.mySTAGE.ro. Toate articolele despre Articole diverse


0 comentarii

Resurse

 Alte articole de Comunicat de presă


Alte articole

 Două spectacole pe texte de excepţie transmise online de Teatrul Bulandra!, Comunicat de presă
 Programul online al Teatrului Andrei Mureşanu în săptămâna 6-12 aprilie 2020, Comunicat de presă
 Teatrul Naţional din Cluj-Napoca continuă difuzarea de spectacole online în luna aprilie, Comunicat de presă
 În vremea teatrului filmat, Mihai Brezeanu
 Teatrul Bulandra difuzează online trei spectacole celebre!, Comunicat de presă
 Toate articolele despre Articole diverse


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer