martie 2020
Acum când toţi #stămacasă, actorii din teatrul independent riscă s-o piardă. Rămaşi fără unica sursă de venit, actorii din sectorul independent se află în situaţia de a nu-şi mai putea plăti chiriile.

Plecată din câteva gânduri bune, campania #ActorIndependent îşi propune să strângă donaţii prin cont direct, sau prin cumpărarea de bilete la spectacol virtual "inDEPENDENT de chirie" de pe Bilet.ro.

O echipă mixtă de oameni de comunicare (creaţie, publicitate online şi producţie video) s-a mobilizat în mai puţin de o săptămână, creând toate materialele necesare iniţiativei: website, campanie în Social Media, filmări şi testimoniale.

Manifesto-ul campaniei aici: 


Zi de zi, artişti îndrăgiţi vor trage un semnal de alarmă, vă vor spune poveştile lor dar şi poveştile actorilor din teatrul independent pe care-i susţin. Începem cu nume mari: Marius Manole (iniţiatorul campaniei), Oana Pellea, Mihai Călin, István Téglás, Chris Simion, Şerban Pavlu şi Vlad Zamfirescu.

Aceştia sunt doar primii artişti care au răspuns chemării noastre şi alte noi nume se vor alătura în săptămânile următoare.
Pentru că totul se întâmplă cât se poate de LIVE, campania creşte de la o clipă la alta şi asta nu face decât să ne bucure. Parteneri media, publicaţii şi vedete se vor alătura acestei mişcări de solidaritate.
Noi spunem #PlăteşteChiria

Noi spunem #PlăteşteChiria unui #ActorIndependent, pentru că doar împreună putem să-i ajutăm să treacă peste această perioadă cel puţin dificilă.

www.actorindependent.ro
www.Instagram.com/actorindependent
www.Facebook.com/actorindependent

Campania este creată pro-bono de către Storywood Studio, Screen Native şi Trubaduro, prin Fundaţia Calea Griviţei, cu parteneriatul Bilet.ro.

Echipa din culise:
Creaţie: Paul Cioc şi Ştefania Cucu
Account Management: Ana Bărăităreanu şi Daria Monoranu
Development: Alin Dănilă
Producţie: Cristina Ceausu, Adrian Bîlă şi Bogdan Amarfi
Imagine: Răzvan Chirilă
Editing: Alice Furdui

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus