Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Articole diverse

Aniversarea Radio România Muzical 2020, sub semnul solidarităţii


martie 2020
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
În ultimii ani, Radio România Muzical a organizat numeroase evenimente speciale pentru 24 martie, Ziua Radio România Muzical şi Ziua muzicii clasice.
În 2020 au fost abandonate planurile iniţiale de sărbătoare, însă unicul post românesc dedicat muzicii clasice nu renunţă la a aduce mesajul că muzica clasică este pentru toţi, că muzica bună ne uneşte şi ne face mai buni.

Concerte live online

Muzicienii pe care-i iubim cu toţii nu mai pot fi admiraţi, în această perioadă, în concerte live. Dar au răspuns apelului Radio România Muzical de a susţine mini-recitaluri live pe Facebook. Pe 24 martie 2020 veţi putea să-i urmăriţi live pe contul Facebook Radio România Muzical, pe Alexandru Tomescu, Ioana Cristina Goicea, Axia Marinescu, Răzvan şi Andreea Stoica, ansamblul Imago Mundi, Matei Ioachimescu, Iuliana Geambaşu-Munch, Cadmiel Botac, Andrei Ioniţă, Florian Mitrea, Ştefan Doniga & Diana Jipa, Răzvan Popovici & Cristiana Mihart.

Recitalurile sunt programate pe 24 martie 2020, între orele 13.00 şi 19.30, din jumătate în jumătate de oră. Pentru fiecare recital în parte este creat un eveniment pe pagina Facebook RRM în cadrul căruia poate fi urmărit fiecare recital în parte.

Zilele muzicii clasice cu reduceri la discurile de muzică clasică

Zilele muzicii clasice se vor derula, ca în ultimii trei ani. Pe carturesti.ro, între 21 şi 25 martie 2020, 25% la toate discurile cu muzică clasică; în Librăriile Humanitas, între 21 şi 24 martie 2020, 15% reducere la discurile cu muzică clasică şi pe www.libhumanitas.ro, în 21 şi 22 martie 2020, de asemenea, 15% reducere.

Emisiuni speciale

În cadrul emisiunilor Musica viva (orele 7.00-10.00) şi Perpetuum mobile (orele 17.00-19.00), au fost strânse propunerile muzicale şi mesajele primite de la ascultători. La emisiunea matinal Musica viva, ele pot fi ascultate pe tot parcursul săptămânii 23-27 martie 2020.

În 24 martie 2020, de la ora 19.00, vă oferim înregistrarea unui concert devenit acum emblematic: Amoroso cu violistul Răzvan Popovici, pianista Mara Dobrescu şi violonista Sarah Christian. Un concert organizat cu multe emoţii, în 8 martie 2020, ultimul care s-a derulat la Sala Radio înainte de debutul restricţiilor legate de pandemia globală. Toate articolele despre Articole diverse


0 comentarii

Click pentru a mări imaginea


Resurse

 Alte articole de Comunicat de presă


Alte articole

 Un virus numit OPERĂ. Luminiţa Arvunescu în dialog cu ..., Comunicat de presă
 Concertul STARS IN THE SKY / STELELE-N CER prezentat în stagiunea on-line a Konzertsaal-Viena, Comunicat de presă
 LP vine în Bucureşti în luna iulie a anului 2021, Comunicat de presă
 Haley Reinhart vine în Bucureşti în primăvara lui 2021, Comunicat de presă
 Concert online de lansare a CD-ului Oglinzi (Costin Soare - chitară) pe Scena virtuală TAMTAM, Comunicat de presă
 Toate articolele despre Articole diverse


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer