Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Articole diverse

Teatrul Naţional din Timişoara vă invită la teatru... de acasă


martie 2020
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Teatrul Naţional din Timişoara aşteaptă cu nerăbdare reîntâlnirea cu publicul său minunat în serile de spectacol. Cu multă emoţie ne pregătim pentru serile magice în care ne vom întâlni din nou faţă în faţă, pe scenele şi în sălile de spectacol ale Teatrului Naţional. Până atunci, începând de azi vă dăm întâlnire la dumneavoastră acasă! De astăzi, 25 martie 2020, vă invităm să transformaţi fotoliul în scaun de spectator în fiecare miercuri, vineri şi duminică de la ora 20:00.

Toate spectacolele vor fi disponibile pe canalul YouTube al Teatrului Naţional din Timişoara din 25 martie 2020, ora 20:00, până vineri 1 mai 2020; spectacolele pot fi accesate de pe site-ul nostru, www.tntimisoara.com, cât şi de pe conturile de Facebook, Instagram şi Twittter ale Teatrului Naţional.

Începem seria "Întâlniri la voi acasă" cu unul dintre cele mai atrăgătoare titluri din repertoriul Teatrului Naţional, Sunt o babă comunistă, pe un scenariu de Călin Ciobotari după romanul lui Dan Lungu. Dincolo de hohotul de râs, de muzică şi de lumină, această comedie plină de energie pune în discuţie dilema de viaţă a unei generaţii întregi şi oferă un moment de reală comunicare pe o temă a trecutului care pare să modeleze încă prezentul. Alături de cei doi protagonişti interpretaţi de Claudia Ieremia şi Ion Rizea, din distribuţie fac parte Matei Chioariu, Roberta Popa, Doru Iosif, Călin Stanciu jr., Alecu Reus, Cristian Szekeres, Ana Maria Cojocaru, Iuliana Crăescu, Romeo Ioan, Ionuţ Iova, Raul Lăzărescu, Răzvan Ciocoi şi Marin Lupanciuc.
Regia artistică este semnată de Antonella Cornici, scenografia de Inocenţiu Ieremia, coregrafia de Victoria Bucun; conceptul video de Andrei Cozlac, iar cel sonor de Sebastian Hamburger.

Vă oferim înregistrarea premierei spectacolului din 3 noiembrie 2019, evenimentul care a deschis FEST - FDR2019. La finalul spectacolului, puteţi urmări şi discuţia dintre creatorii spectacolului, inclusiv autorul, şi publicul din seara respectivă.

Pe curând, prieteni dragi, la voi acasă!

Fotografii: Adrian Pîclişan / TNTm





 Toate articolele despre Articole diverse


0 comentarii

Resurse

 Alte articole de Comunicat de presă


Alte articole

 Două spectacole pe texte de excepţie transmise online de Teatrul Bulandra!, Comunicat de presă
 Programul online al Teatrului Andrei Mureşanu în săptămâna 6-12 aprilie 2020, Comunicat de presă
 Teatrul Naţional din Cluj-Napoca continuă difuzarea de spectacole online în luna aprilie, Comunicat de presă
 În vremea teatrului filmat, Mihai Brezeanu
 Teatrul Bulandra difuzează online trei spectacole celebre!, Comunicat de presă
 Toate articolele despre Articole diverse


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE




CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer