martie 2020
Articole diverse
Cele două concerte ale îndrăgitei trupe Pink Martini care ar fi trebuit să aibă loc la finalul lunii martie 2020 au fost reprogramate din motive de siguranţă anul viitor, pe data de 11 aprilie 2021 la Fratelli Studios şi pe data de 12 aprilie 2021 la Sala Palatului din Bucureşti. Spectacolele de pe data de 30 martie 2020 şi 31 martie 2020 nu se vor mai desfăşura, ca urmare a ordinului Guvernului din data de 8 martie 2020.

"Siguranţa şi sănătatea sunt prioritare în această perioadă extrem de dificilă. Cu aceste gânduri în minte, împreună cu membrii trupei Pink Martini am decis că este cel mai bine să amânăm revederea cu publicul din România pentru primăvara anului viitor. Mulţumim pentru înţelegere!", afirmă promoterul Events.

Inspirându-se din muzica tuturor popoarelor şi dorind să includă într-un repertoriu fără reproş toate genurile - de la pop, până la jazz şi muzică clasică, Thomas Lauderdale a fondat Pink Martini în 1994. Iniţial, pentru a oferi fundaluri muzicale mai frumoase şi mult mai potrivite, prin varietatea lor, evenimentelor internaţionale ce aveau ca scop strângerile de fonduri pentru cauze precum drepturile civile, locuinţe accesibile, mediu, biblioteci, educaţie sau parcuri.

În 2021, Pink Martini se va întoarce în România alături de superba solistă China Forbes, cooptată în orchestră în 1995 de Thomas Lauderdale, fostul său coleg de la Harvard, cu care va compune, mai târziu, multe dintre celebrele piese ale formaţiei, incusiv "Je ne veux pas travailler".

Pink Martini şi China Forbes vor susţine două concerte în România - în 11 aprilie 2021, la Fratelli Studios (Strada Glodeni nr. 1-3, Bucureşti), şi în 12 aprilie 2021, la Sala Palatului (Strada Ion Câmpineanu 28, Bucureşti).

Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro iar biletele care au fost deja achiziţionate îşi vor păstra valabilitatea pentru noile date.

Parteneri media: Music Channel, Adevărul, OK! Magazine, Glamour, A List Magazine, Ziare.com, Zile şi Nopţi, Ziarul Metropolis, LiterNet, Observator Cultural, Catchy, Infomusic, Iconcert, Un site de muzică, Munteanu.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus