iunie 2020
Articole diverse
Şase muzicieni şi actori sunt în căutarea răspunsului la o întrebare de actualitate însă la care puţini se gândesc: "Despre ce vorbim când cântăm despre iubire?"

Prima formulă de răspuns va fi oferită la Avanpremiera spectacolului de luni, 15 iunie 2020, de la ora 17:00, în transmisiune directă de la Biblioteca Naţională a României, pe platforma www.EnjoyTV.ro şi pe pagina de Facebook EnjoyTV Romania. Evenimentul va avea loc fără public.

Spectacolul şi-a propus să urmeze un itinerariu prin imaginarul colectiv şi personal al fiecăruia, în căutarea celor mai autentice forme de expresie. Pe cuprinsul mai multor reprezentaţii, şi în urma unui laborator de cercetare care va funcţiona în paralel, piesele de puzzle întâlnite pe acest drum vor duce proiectul către un discurs final în toamna lui 2020.

Regia: Adrian Sitaru
Mentori: Ioana Flora, Luiza Zan
Cu: Ana Turoş, Andrei Mărcuţă, Alexandru Arcuş - saxofon, Iulian Ochescu - pian, José Almar - chitară, Laura Benedek - chitară bas

"În momentul de faţă, suntem la stadiul cel mai interesant, în care punem cap la cap acest puzzle. Mă duce cu gândul la un rollercoaster emoţional, în care fiecare spectator se va regăsi, atunci când se gândeşte la ideea de iubire." - Ioana Flora

"Despre ce vorbim când cântăm despre iubire?" este un proiect cultural organizat de UCIMR - Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România şi este co-finanţat de AFCN - Administraţia Fondului Cultural Naţional.
Parteneri culturali: Biblioteca Naţională a României, Muzeul Naţional al Hărţilor şi Cărţii Vechi, Exces Music, Festivalul de Film şi Istorii Râşnov, TAMTAM Festival
Parteneri media: EnjoyTV.ro, Radio România Cultural, Cronica Română, Agenţia de Carte, Zile şi Nopţi
Notă: Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administraţiei Fondului Cultural Naţional. AFCN nu este responsabilă de conţinutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanţării.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus