octombrie 2020
Articole diverse
În această stagiune aniversară 60, Teatrul de Comedie propune spectatorilor întâlniri unice nu doar în sala de spectacol, ci şi în mediul online, unde va găzdui o serie specială de conferinţe - dialog moderate de Octavian Saiu.

Dialogurile vor aborda subiecte de actualitate pentru teatrul românesc, în contextul pandemiei.

Prima întâlnire online se va desfăşura sub titlul simbolic Teatrul românesc şi noul efect de distanţare, joi, 8 octombrie 2020, ora 17.00 şi îi va avea invitaţi pe Tompa Gábor, Gianina Cărbunariu, Andreea şi Andrei Grosu şi Roxana Lăpădat. Punctul central al discuţiei este legat de provocările pe care le înfruntă scena românească în contextul noilor reguli în vigoare. Cum ne adaptăm? Ce schimbări aduc aceste reguli actorilor, întregului staff artistic şi tehnic, dar şi spectatorilor? Ce se va întâmpla cu artele spectacolului în următoarea perioadă? - sunt doar câteva întrebări la care se vor căuta răspunsuri, din perspective diferite: de la teatrul de stat la cel independent, de la instituţiile din Bucureşti, la alte zone ale ţarii.

Conferinţa se va transmite în regim live, pe pagina de facebook a Teatrului de Comedie (@TeatruComedie) şi va putea fi vizionată de publicul larg şi va fi disponibilă aici pentru o perioadă ulterior difuzării în direct.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus