noiembrie 2020
Articole diverse
Prezentarea rezultatelor rezidenţei Fresh Start. Ediţia a IV-a
18 noiembrie 2020, ora 20:00
 
Vara trecută, în cadrul rezidenţei de creaţie pentru tineri absolvenţi, Fresh Start, şapte tineri artişti au experimentat, şi-au pus întrebări şi şi-au dat provocări, din toate acestea rezultând Restul vieţii noastre - un playlist de scene de sine stătoare, cu care actorii-performeri jonglează, folosind un instrument care funcţionează după principiul ruletei.

Miercuri, 18 noiembrie 2020, de la ora 20, performance-ul va putea fi urmărit pentru prima oară online, pe platforma Eventbook. Evenimentul este gratuit, ca toate evenimentele Reactor din luna noiembrie 2020, existând de asemenea posibilitatea ca cei care doresc să îşi poată achiziţiona bilete de susţinere: Susţinător Reactor (25 de lei) sau Supersusţinător Reactor (50 de lei).

Restul vieţii noastre are la bază propriile vulnerabilităţi ale actorilor-performeri, modelate prin intermediul autoficţiunii, şi explorează mai multe zone de interes, printre care relaţiile toxice şi felul în care tinerii mileniali sunt percepuţi în societate. E ca şi cum ai ajunge acasă după o zi lungă şi ai pune un album la ascultat, doar că pe shuffle.

Un spectacol de: Sabina Balan (dramaturgie), Alexandra Budianu (scenografie), Alexandru Condurat (muzică), Sabina Lazăr, Răzvan Mîndruţă, Ioana Stama (actorie), Alin Neguţoiu (regie)
Durată: 95 minute
Vârstă recomandată: 15+

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administraţiei Fondului Cultural Naţional. AFCN nu este responsabilă de conţinutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanţării.
 
Mai multe detalii puteţi găsi pe site-ul reactor-cluj.com sau pe facebook.com/ReactorCluj.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus