ianuarie 2021
Articole diverse
Dată limită pentru înscrieri: 22 februarie 2021

MiniREACTOR lansează un nou apel către copiii şi părinţii din toată ţara! Părinţii şi copiii pasionaţi de scris vor avea şansa să participe la un atelier de dramaturgie, să îşi audă textul transformat în teatru audio şi chiar să îl vadă montat pe scena MiniREACTOR.

Proiectul se adresează echipelor formate dintr-un părinte şi un copil cu vârsta cuprinsă între 7 şi 12 ani. În prima etapă a proiectului, şase echipe formate dintr-un copil şi un părinte/adult vor participa la o serie de cinci ateliere de scriere dramatică, pe tema istorii adevărate/ istorii inventate, coordonate de dramaturga Ana Cucu-Popescu. Textele scrise vor prinde viaţă în format audio, în parteneriat cu Radio România Cluj, iar unul dintre ele va avea şansa să fie montat la MiniREACTOR.

Participarea la ateliere este gratuită, iar acestea vor avea loc online, în zilele de 2, 4, 9, 11 şi 16 martie 2021, de la ora 18.30.

Înscrierile la ateliere se fac până la data de 22 februarie 2021, la adresa de mail [email protected].
 
E-mailul de înscriere trebuie să conţină:
Numele complet al participanţilor
Vârstele participanţilor
Un număr de telefon de contact
Un text scurt, de maxim 3 fraze în care să descrieţi o idee de piesă de teatru pe tema Istorii adevărate/ istorii inventate
Răspunsul la întrebarea: la câte dintre cele 5 întâlniri credeţi că veţi putea participa?

Echipele selectate să participe la atelier vor fi anunţate în data de 24 februarie 2021 pe pagina de Facebook a MiniREACTOR şi pe website-ul www.reactor-cluj.com.
 
Acest proiect cultural este co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administraţiei Fondului Cultural Naţional. AFCN nu este responsabilă de conţinutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanţării.
Parteneri: Himalaya Travel | www.himalayatravel.ro şi Radio Cluj | www.radiocluj.ro.
Mai multe detalii despre programul Mini Reactor puteţi găsi pe pagina de facebook www.facebook.com/mini.reactor sau pe site-ul www.reactor-cluj.com.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus