februarie 2022
Articole diverse
Compania independentă de teatru WonderTheatre anunță o nouă producție pentru 2022 printr-un casting deschis pentru spectacolul The Full Monty (Goi Pușcă) pentru rolurile principale și secundare.

Castingul se adresează actorilor și soliștilor vocali (bărbați și femei) cu vârsta cuprinsă între 20-40 de ani și vizează atât rolurile cântate cât și cele exclusiv de proză.

O primă selecție va avea loc pe baza de Curriculum Vitae și a unei fotografii portret însoțite, după caz, de înregistrări video care să pună în valoare calitățile vocale. Artiștii sunt rugați să trimită înregistrările folosind link-uri de youtube, vimeo sau alte site-uri similare.

Materialele vor fi trimise pe adresa [email protected] până la data de 20 februarie 2022.

Următoarea etapă a castingului va avea loc pe data de 28 februarie 2022 în prezența regizorului Răzvan Mazilu și a echipei de producție. Vor fi contactați doar artiștii selectați pentru această etapă.

The Full Monty este un musical cu libret de Terrence McNally și coloană sonoră de David Yazbek, o versiune scenică adaptată după filmul britanic cu același nume din 1997, cu Robert Carlyle în rolul principal, în care șase muncitori șomeri din Buffalo, fără bani și fără perspective, decid să prezinte un număr de striptease într-un club local, după ce au văzut entuziasmul soțiilor lor pentru o trupă de Chippendales în turneu.

În București, regia, coregrafia și costumele musicalului The Full Monty vor fi semnate de Răzvan Mazilu.

Răzvan Mazilu este artistul complet (regizor, coregraf, creator de costume), câștigător a numeroase premii, cel care a impus genul musical pe scenele din România prin spectacole ca Familia Addams, Cabaret, Sunetul muzicii, Femei în pragul unei crize de nervi, We Will Rock You, West Side Story, Mon Cabaret Noir și multe altele. În 2011 a montat o versiune a musicalului The Full Monty la Teatrul Național Timișoara, cu un mare succes la public.

WonderTheatre este un proiect de teatru independent creat de Rollywood Film pentru producție itinerantă, spații neconvenționale, săli de teatru și de cinema.
WonderTheatre produce entertainment și experiențe memorabile pentru spectatorul modern pasionat de cinema, teatru și televiziune, conectat la realitate, dornic de divertisment de bună calitate dedicat întregii familii.
Pe lângă spectacole de teatru clasic, WonderTheatre a fost producătorul celor mai mari musicaluri realizate în România, Mamma Mia în regia lui Răzvan Dincă și We Will Rock You - în regia și coregrafia aceluiași Răzvan Mazilu, cu peste 15.000 de spectatori într-un an și cu o distribuție impresionantă care i-a inclus pe Loredana, Răzvan Vasilescu, Adrian Nour, Emil Rengle, Mara Captaru, Lucian Ionescu și Ana Bianca Popescu.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus