august 2023
Teatrul Improbabil, un teatru sonor
În prima stagiune am ascultat povești despre oameni care își depășesc limitele. În cea de-a doua am demascat probleme umbrite de pandemie (texte de citit pe LiterNet aici). Acum a venit momentul să vorbim despre cum Bucureștiul te face să te simți prea mic pentru el sau prea mare din cauza orgoliului.

Rezidență: București este cea mai nouă stagiune a Teatrului Improbabil, o stagiune care dă spațiu poveștilor despre străzile, amintirile și trăirile din Bucureștiul pe care îl cunoaștem fiecare din unghiuri diferite și unice.

Ca să asculți primul spectacol al stagiunii, tot ce trebuie să faci este să vii pe 31 august 2023, de la ora 20:00 la Random Space (str. Popa Petre 21). Tot acolo vei sta la povești cu echipa și, spoiler alert, îi vei putea lua la întrebări culturale pe Ștefan Iancu și pe Andrei Măjeri, în timp ce te vei bucura de o bere bună, dar și de alte surprize pregătite special pentru tine.

Fiecare dintre noi are o relație specială cu Bucureștiul. Pentru noi e acasă - chiar dacă e acasă de 3 luni, de 8 ani sau dintotdeauna. Dar adevărul e că nu îți trebuie mai mult de câteva minute ca să îi prinzi vibe-ul. Diversitatea și dualitatea lui sunt fascinante. Și pentru că ne face să ne întrebăm, să ne bucurăm și să ne minunăm în fiecare zi, am fost curioși să descoperim și cum se aude, cum se simte Bucureștiul - nu doar cum se vede. Să-l cunoaștem mai profund decât vorbind despre el pe la colțuri sau în stațiile de autobuz, declară Ilinca Prisăcariu, co-fondatoarea Teatrului Improbabil.

Pe 31 august 2023 ascultăm în premieră spectacolul Alb și Roșu, de Ștefan Iancu, regizat de Andrei Măjeri, despre pregătirea pentru meciul decisiv al echipei preferate, care a ajuns să fie testarea unei prietenii între patru tovarăși.

Printre lucrurile super-ghidușe care te așteaptă la Random Space la final de vară se numără:
berea Echoes of the Street - rezultatul celei mai noi colaborări a Teatrului Improbabil cu Hop Hooligans
un after-party cu muzică dansantă
un pop-up store cu goodies improbabile
o seară de neuitat alături de prieteni (și chiar dacă vii fără ei, îți garantăm că vei găsi unii noi acolo)

Până la lansare, însă, dacă ai de călătorit prin oraș, de făcut curat sau de pregătit cina și ai nevoie de un companion, poți asculta Teatrul Improbabil pe Spotify, unde vei găsi toate celelalte spectacole din primele două stagiuni.

Iar dacă vrei să susții primul teatru sonor independent din România, aici ai contul de Patreon.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus