septembrie 2023
Articole diverse
Asociația Învață de mic are onoarea de a anunța lansarea concursului de povești pentru copii Sentim-Edu, 2023. Concursul este parte a proiectului omonim, finanțat de Ministerul Culturii, prin programul ACCES 2023.

Concursul Sentim-Edu urmărește să stimuleze crearea de povești destinate copiilor (6-12 ani), pe tema educației emoționale. Concursul se adresează tuturor persoanelor cu vârsta de peste 16 ani, indiferent de experiența anterioară în scriitură. Acesta va avea trei câștigători, cu premii în valoare 2.000 RON / câștigător (sumă brută). Poveștile câștigătoare vor fi transformate în spectacole lectură și vor fi reprezentate în școli din mai multe județe din țară, ca parte a proiectului.

Poveștile trebuie trimise până în data de 27 septembrie 2023, ora 15:00, prin email, la adresa [email protected]. Poveștile trebuie să fie redactate în format doc, docx sau pdf, cu corp Times New Roman, nr. 12, spațiere între rânduri de 1,15 puncte, fără spațiere după sau înainte de paragraf. Poveștile trebuie să fie însoțite de o descriere biografică a autorului (nu mai mult de 200 de cuvinte), de numele autorului și de datele sale de contact (email și telefon).

Temele textelor trimise trebuie selectate din următoarele: expresia emoțiilor, numirea emoțiilor, gestionarea emoțiilor, combaterea comportamentelor nedezirabile, clădirea unor relații de durată, gestionarea conflictelor, relația sănătoasă cu emoțiile, disfuncțiile emoționale, mersul la psiholog.

Juriul SENTIM-EDU este format din Conf. Univ. Dr. Gelu Badea - managerul proiectului Sentim-Edu, Alex Teodorescu - regizor de teatru și Carmen Botean - profesor și romancier.

Mai multe detalii despre regulament pot fi găsite la adresa: eoksanustii.com

Asociația Învață de mic este un ONG care a luat naștere în 2022, având ca scop susținerea educației formale, informale și non-formale, atât pentru copii, cât și pentru adulți, de la vârsta ante-preșcolarității, precum și cercetarea educațională și dezvoltarea de metode educative inovative, în principal prin mijloace artistice și culturale. Asociația este o parte integrată a Centrului Educațional "Harun și Marea de povești Beclean". Asociația este responsabilă pentru elaborarea profilului artistic al Centrului, atât pe partea de creșă, cât și de grădiniță și after-school. Puteți găsi mai multe despre activitățile create de Asociația Învață de mic online, la facebook.com.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus