Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Cronici film  Sageata  Festivalul TIFF 2007

Articol publicat exclusiv pe LiterNet.ro

Rona Hartner şi Călin Popescu Tăriceanu, la Gala de închidere TIFF 2007


iunie 2007
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Un concert exotic şi incendiar este evenimentul găzduit în acest an de Gala de închidere a celei de-a şasea ediţii a Festivalului Internaţional de Film Transilvania. Dacă anul trecut Fanfara Ciocârlia puncta finalul festivalului în ritmuri sălbatice, acum protagoniştii vor fi Rona Hartner şi muzicienii ei parizieni, care vor încheia sâmbătă seara, ceremonia de decernare a premiilor. Gala în cadrul căreia se vor decerna premiile TIFF 2007 va fi găzduită, ca şi în anii precedenţi, de Teatrul Naţional Cluj Napoca, începând cu ora 20.30.

Închiderea oficială a TIFF-ului clujean va avea loc duminică, la Cinema Republica, la ora 18.00, cu filmul italian premiat anul trecut la Veneţia cu un Leu de Argint, Lumea nouă / Nuovomondo, în regia lui Emanuele Crialese.

TIFF-ul sibian se va închide duminică seara, ora 21.30, cu o mini-gală transmisă în direct pe TVR 1, în cadrul căreia actriţa Ioana Bulca va primi Premiul de Excelenţă. Transmisiunea live va fi urmată de difuzarea Galei de închidere TIFF / Ceremoniei de premiere înregistrată. În Piaţa Mică din Sibiu, Restul e tăcere, al regizorului Nae Caranfil, închide a şasea ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania.

La Gala de închidere a celei de-a şasea ediţii a Festivalului Internaţional de Film Transilvania vin personalităţi importante ale scenei politice. La festivitatea de diseară vor participa premierul Călin Popescu Tăriceanu, ministrul culturii, Adrian Iorgulescu, primarul Cluj Napoca, Emil Boc.

Gala va începe la ora 20.30, la Teatrul Naţional din Cluj Napoca şi va fi difuzată pe TVR 1 mâine seara, începând cu ora 22.30.



 Toate articolele despre Festivalul TIFF 2007


0 comentarii

Click pentru a mări imaginea


Resurse

 Alte articole de Oana Răsuceanu


Alte articole

 Aventuri în irealitatea imediată - TIFF 2007, Iulia David
 Manipularea controversei - Manufacturing Dissent: Uncovering Michael Moore, Carmen Mezincescu
 Suspans pe monitor - Red Road, Carmen Mezincescu
 Ex Drummer la TIFF 2007, Carmen Mezincescu
 Palme d'Or în deschidere la TIFF, Carmen Mezincescu
 Toate articolele despre Festivalul TIFF 2007


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE




CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer