iunie 2008
Festivalul de film Anonimul 2008
Festivalul Internaţional De Film Independent Anonimul 2008



Ai visat să participi la un festival cu propriul tău film? Ai visat că filmul tău să fie văzut de cât mai multă lume şi să fie premiat? Ţi-ai dori să petreci o săptămână în Deltă?

Dacă răspunsul este afirmativ, participă la a V-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Anonimul- "Secţiunea on-line".

Dovedeşte-ţi ţie şi celorlalţi că ai idei şi talent. Postează filmul tău pe site-ul festivalului media.festival-anonimul.ro şi poţi obţine un premiu în valoare de 500 USD. În plus, în luna august, îţi faci bagajele şi mergi pentru o săptămâna în Delta Dunării, la Sfântu Gheorghe, în calitate de invitat de onoare al Festivalului Anonimul.


Regulament de concurs:

Se pot înscrie filme realizate pe orice suport care nu depăşesc 5 minute (realizate cu telefonul mobil, camera digitală, etc)

Filmele pot fi postate în perioada 1 iunie - 15 iulie 2008 şi vor fi notate de vizitatorii site-ului cu note de la 1 la 10, numărul de puncte acumulat fiind criteriul unic de alegere a câştigătorului.

Pe toată durata înscrierilor (1 iunie - 15 iulie 2008), vizitatorii vor putea viziona şi nota filmele postate.

Notarea tuturor filmelor se va face până la data de 20 iulie 2008. În data de 21 iulie 2008, va fi anunţat câştigătorul, respectiv cel care a totalizat numărul cel mai mare de puncte.

Pentru informaţii suplimentare, puteţi trimite un e-mail pe adresa: [email protected].

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus