Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Articole diverse

Serile acustice la Centrul Ceh


ianuarie 1970
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
În ultimii doi ani am încercat să aducem în Bucureşti diferite tipuri de muzică electronică, formaţii şi artişti. Am vrut să fim la modă. Acum, ne-am hotărât să ne învârtim pe călcâi şi să facem o schimbare majoră - să trecem de la mulţimea cool, electronică, la introvertiţii care cântă la chitară în noapte melodii scrise de ei pentru prietenă sau prieten. Vrem să vă prezentăm acei muzicieni care iubesc muzica şi sunetul instrumentului la care cântă, şi care doresc să împartă cu noi aceste senzaţii. Sperăm ca în cadrul acestui nou program lunar să auzim interpretări neobişnuite ale muzicii clasice sau de operă şi să ne lăsăm surprinşi de experimentul acustic.

La Centrul Ceh se poate găsi un pian în stare foarte bună, dar care nu este folosit aproape niciodată. Am vrea să oferim acestui instrument o şansă. Pentru fiecare seară acustică vom încerca să aducem la un loc diferite stiluri de muzică şi diferite experimente realizate de muzicieni din România, Cehia şi Polonia. Vrem să invităm artişti tineri şi oameni care pur şi simplu iubesc să compună muzică. Proiectele pot fi minimaliste sau grandioase, atâta timp cât sunt originale, acustice şi nu sunt cântate de mai mult de patru muzicieni.

Dacă vrei să cânţi într-o seară acustic, scrie-ne, trimite-ne un demo şi hai să vorbim! Contact: Ana Alexandra Blidaru, [email protected]. Toate articolele despre Articole diverse


0 comentarii

Resurse

 Alte articole de Comunicat de presă


Alte articole

 Cio-Cio-San, Ikigai şi pustiul unei grădini japoneze - Madama Butterfly, Marius Constantinescu
 Audiţii pentru Orchestra de Tineret a Uniunii Europene (EUYO), la Bucureşti, Comunicat de presă
 Moştenitorii României muzicale: violonista Ioana Cristina Goicea şi pianistul Andrei Banciu la Sala Radio, Comunicat de presă
 Se lansează abonamentele pentru 2019 la Sala Radio Bucureşti, Comunicat de presă
 Turneul internaţional Schubertiada-Dialog peste timp, Comunicat de presă
 Toate articolele despre Articole diverse


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer