ianuarie 1970
În ultimii doi ani am încercat să aducem în Bucureşti diferite tipuri de muzică electronică, formaţii şi artişti. Am vrut să fim la modă. Acum, ne-am hotărât să ne învârtim pe călcâi şi să facem o schimbare majoră - să trecem de la mulţimea cool, electronică, la introvertiţii care cântă la chitară în noapte melodii scrise de ei pentru prietenă sau prieten. Vrem să vă prezentăm acei muzicieni care iubesc muzica şi sunetul instrumentului la care cântă, şi care doresc să împartă cu noi aceste senzaţii. Sperăm ca în cadrul acestui nou program lunar să auzim interpretări neobişnuite ale muzicii clasice sau de operă şi să ne lăsăm surprinşi de experimentul acustic.

La Centrul Ceh se poate găsi un pian în stare foarte bună, dar care nu este folosit aproape niciodată. Am vrea să oferim acestui instrument o şansă. Pentru fiecare seară acustică vom încerca să aducem la un loc diferite stiluri de muzică şi diferite experimente realizate de muzicieni din România, Cehia şi Polonia. Vrem să invităm artişti tineri şi oameni care pur şi simplu iubesc să compună muzică. Proiectele pot fi minimaliste sau grandioase, atâta timp cât sunt originale, acustice şi nu sunt cântate de mai mult de patru muzicieni.

Dacă vrei să cânţi într-o seară acustic, scrie-ne, trimite-ne un demo şi hai să vorbim! Contact: Ana Alexandra Blidaru, [email protected].

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus