Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Revista Scena.ro

Revista Scena.ro merge cu Faust la Edinburgh


august 2009
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
200 de exemplare din numărul 3 al revistei de artele spectacolului Scena.ro au fost achiziţionate de Teatrul "Radu Stanca" din Sibiu pentru a fi oferite cu ocazia prezentării spectacolului Faust, în regia lui Silviu Purcărete în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Edinburgh între 18 şi 22 august 2009.

Numărul 3 al revistei include un dosar dedicat ediţiei din acest an a Festivalului Internaţional de Teatru organizat de teatrul sibian şi un amplu eseu despre spectacolul Faust, toate articolele având rezumate în limba engleză. Pe coperta revistei se află o fotografie cu actriţa Ofelia Popii în rolul Mefisto, pentru care a primit Premiul Uniter pentru cea mai bună actriţă în 2008.

"Avem cinci reprezentaţii într-un spaţiu creat special pentru noi - un pavilion uriaş în afara oraşului, un spaţiu de trei ori mai mare decât hala noastră. Vom folosi această oportunitate pentru a promova artiştii importanţi pe care-i avem; vom prezenta DVD-uri şi cărţile pe care Silviu Purcărete le-a produs, activitatea lui Helmut Stürmer, a Liei Manţoc. Mihaela Marin va face o expoziţie cu imagini din spectacol. De asemenea, vom prezenta o serie de produse româneşti, pentru că e important ca acest brand să ajute România. Este o reclamă extraordinară, iar faptul că în acest moment nu mai sunt bilete pentru toate cele cinci reprezentaţii este, cred, cel mai important argument", a declarat pentru Scena.ro directorul teatrului sibian, Constantin Chiriac.

Revista Scena.ro apare începând din martie 2009, o dată la două luni, cu sprijinul UNITER - Uniunea teatrală din România şi include articole despre cele mai importante personalităţi, producţii, evenimente din teatrul românesc şi din teatrul lumii, adresându-se deopotrivă profesioniştilor lumii artistice româneşti şi internaţionale, cât şi publicului pasionat de artele spectacolului. Toate articolele despre Revista Scena.ro


0 comentarii

Click pentru a mări imaginea


Resurse

 Alte articole de Comunicat de presă


Alte articole

 Personajele feminine ibseniene iau cu asalt scena românească, Comunicat de presă
 Lăsaţi copiii să vină la teatru! - Scena.ro, numărul 26, Comunicat de presă
 Un proiect românesc a câştigat prestigiosul grant norvegian Ibsen Scholarships 2014, Comunicat de presă
 De la teatrul francez via FITS 2014 - la ARCUB şi viaţa culturală a capitalei - Scena.ro 25, Comunicat de presă
 Dansul contemporan din România face pasul următor - în Scena.ro, nr. 24!, Comunicat de presă
 Toate articolele despre Revista Scena.ro


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer