iunie 2019
Festivalul TIFF 2019
După TIFF 2019, continuăm experienţa de festival atât on-line pe TIFF Unlimited, platforma de streaming a Festivalului Internaţional de Film Transilvania, accesibilă pe unlimited.tiff.ro, cât şi off-line, în cadrul evenimentului TIFF Unlimited - filme şi muzică sub clar de lună, care va avea loc în week-end-ul 21 - 23 iunie 2019 la Verde Stop Arena din Bucureşti.

Timp de trei zile, de la ora 20.00, amatorii de proiecţii cinematografice în aer liber sunt aşteptaţi la Verde Stop Arena (Barbu Văcărescu 162-164), Bucureşti, cu o selecţie inedită de filme din programul TIFF 2019, producţii premiate la marile festivaluri internaţionale, filme nelansate sau care încă rulează în cinema, precedate de concerte ale unora dintre cele mai emblematice formaţii de alternative românesc: The Mono Jacks (vineri), Dimitri's Bats, Robin and The Backstabbers (sâmbătă) şi Byron (duminică).


În programul evenimentului vor putea fi văzute filme ce au atras atenţia la TIFF 2019, cum sunt Woodstock: Three Days that Defined a Generation / Generaţia Woodstock, care a beneficiat de o proiecţie unică în cadrul festivalului şi care, momentan, este cel mai vizionat film din cele 50 de titluri disponibile pe unlimited.tiff.ro, Parking, cel mai nou film al lui Tudor Giurgiu, prezentat în deschiderea TIFF.18, despre un poet român emigrat ilegal în Spania, sau thrillerul politic El reino / Jocuri de putere al spaniolului Rodrigo Sorogoyen, din filmografia căruia puteţi vedea Stockholm pe TIFF Unlimited.

Din competiţia festivalului, la TIFF Unlimited - filme şi muzică sub clar de lună spectatorii vor putea vedea L'homme fidèle / Un om fidel, câştigător al Premiului Special al Juriului, ce îi are în rolurile principale pe Louis Garrel, Laetitia Casta şi Lily-Rose Depp - distribuit în România de Independenţa Film, în cinema din 20 septembrie 2019 - şi Sin fin / Fără sfârşit, o poveste de dragoste în cheie SF, de la Cesar şi José Esteban Alenda, în care protagonistul călătoreşte în timp pentru a repara greşeala cu consecinţe tragice din trecut.

TIFF Unlimited - filme şi muzică sub clar de lună se va încheia duminică seara cu proiecţia documentarului Diego Maradona, realizat de Asif Kapadia despre legendarul fotbalist argentinian, film ce a avut premiera în această primăvară la Cannes.

Program TIFF Unlimited - filme şi muzică sub clar de lună
21-23 iunie 2019, Verde Stop Arena (Barbu Văcărescu 162-164)

Vineri, 21 iunie 2019
ora 20:00 Acces
ora 20:30 Concert: The Mono Jacks
ora 22:00 Filme: L'homme fidèle / Un om fidel (regia Louis Garrel, Franta, 2018; Premiul Special al Juriului TIFF 2019); / El reino / Jocuri de putere (regia Rodrigo Sorogoyen, Spania, 2018).

Sâmbătă, 22 iunie 2019
ora 20:00 Acces
ora 20:30 Concert: Dimitri's Bats / Robin and the Backstabbers
ora 22:00 Filme: Generaţia Woodstock (regia Barack Goodman, SUA, 2019); / Parking (regia Tudor Giurgiu, România, 2019).

Duminică, 23 iunie 2019
ora 20:00 Acces
ora 20.30 Concert: byron
ora 22:00 Filme: Sin fin / Fără sfârşit (regia Jose & Cesar Esteban Alenda, Spania, 2018); / Diego Maradona (regia Asif Kapadia, Anglia, 2019).

Hidratare şi alimentare: bars & street food!

Important:
Echipament necesar pentru orice participant: pături, energie şi voie bună! Concertele şi proiecţiile nu vor putea fi urmărite de pe scaune, vă rugăm să veniţi pregătiţi de picnic.

Bilete pe Eventbook: http://bit.ly/TIFFUNLIMITED_SUBCLARDELUNA

TIFF Unlimited, platforma de streaming online a Festivalul Internaţional de Film Transilvania ce continuă online experienţa de festival, numără deja peste 1,400 de abonaţi şi are, pentru moment, un catalog de 50 de titluri, disponibile doar pe teritoriul României.
Platforma TIFF Unlimited oferă acces, oricând şi oriunde, doar pe teritoriul României, la filme din toată lumea, conţinutul fiind dinamic, cu filme noi la fiecare două săptămâni.

Preţul unui abonament lunar la serviciul TIFF Unlimited este de 5 Euro + TVA, iar de marţi, 17 iunie 2019, cinefilii mai pot opta în platformă şi pentru abonamentul de 12 luni, al cărui cost este de 65 de Euro (TVA inclus), la care se adaugă şi o lună de acces gratuit la filmele din platformă. Toţi abonaţii TIFF Unlimited vor beneficia de gratuitate timp de o săptămână, după ce şi-au făcut un cont pe site-ul unlimited.tiff.ro.
Din dorinţa de a oferi cele mai bune servicii abonaţilor TIFF Unlimited, cât şi la cererea publicului, TIFF Unlimited va renunţa momentan la abonamentele pe 3 şi 6 luni, cele achiziţionate deja rămânând valabile până la expirarea lor.

Partener media: UPGRADE 100

Ne puteţi urmări pe:
unlimited.tiff.ro | FB: @tiffunlimited | Instagram | YouTube

Descarcă programul TIFF 2019 aici..

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus